Header Campagnepagina
Dag van de Scheiding 2024

CAMPAGNETOOLKIT

Op vrijdag 13 september is het zo ver: de Dag van de Scheiding. Elk jaar wordt er op de tweede vrijdag van september stilgestaan bij de impact van scheiden. Een belangrijk moment voor Villa Pinedo én haar samenwerkende gemeenten om aandacht te vragen voor de gevolgen die scheiden met zich meebrengt.

In deze toolkit vind je verschillende materialen die je als gemeente of organisatie kan gebruiken. Zo vind je social media posts, een inhaakkalender en teksten voor op de website of in de lokale krant.

LET OP: ALLE MATERIALEN ZIJN ONDER EMBARGO TOT 13 SEPTEMBER 8:00, EN MOGEN DUS NIET EERDER GEDEELD WORDEN! 

CONTACT

Heb je een vraag over het campagnemateriaal, wil je sparren over wat jouw gemeente of organisatie kan doen voor de Dag van de Scheiding of heb je behoefte aan op maat gemaakte content? Neem dan contact op met bo@villapinedo.nl. We denken graag met je mee!

BEELDMATERIAAL

Er zijn verschillende foto's die je kan gebruiken in het kader van de campagne, bijvoorbeeld voor een social media post of persbericht.

SOCIALS

Villa Pinedo gaat op haar socials uiteraard ook uitgebreid stilstaan bij de Dag van de Scheiding. In dit overzicht kan je zien wat we wanneer posten, zodat je dit kan reposten.

Hieronder vind je daarnaast de social copy voor de campagne, met elk net een andere insteek en afgestemd op verschillende kanalen.

Algemeen             Algemeen + online training             Statement

COPY

Onderstaande teksten kan je gebruiken als leidraad, bijvoorbeeld voor op de website of voor in de lokale krant. De eerste tekst speelt in op de impact van scheiden en de campagne die we dit jaar voeren, terwijl de andere tekst ingaat op het aanbod van Villa Pinedo.